____________

Bucuresti, Romania

Calea Giulesti, nr. 48, sector 6

Telefon: +40 (766) 304-807

Email: contact@cyk.ro

 
 
Copyright©CYK Real Estate 2014
CONTACT
  SERVICII
......................................................................................................................................................................................................................
   
Optimizare afaceri
Efectuam analiza SWOT cu caracter confidential (dezvoltam suplimentar pe particularitatile cerute de dvs.)
 
Branding & Rebranding

Noi va putem ajuta sa creati imaginea unui produs/serviciu sau a intregii afaceri si nu in ultimul rand sa analizam impactul unui eventual "Rebranding" al dvs.

Oferim suport pentru firme din strainatate ce doresc sa prospectam piata romaneasca, pe domeniile cerute de ei. In eventualitatea deschiderii unui punct de lucru/desfacere, consiliem clientul prin serviciile suport de care dispunem pana la implementarea business-ului.

 
Accesare fonduri europene
Se vor efecuta analize/studii in urma carora se va stabili ce masura se poate accesa din cadrul Fondurilor Europene.
 
Managementul proiectelor
Putem actiona in calitate de personal suplimentar sau pentru implementarea noului concept in modul de gandire al angajatilor.
 
Strategii disponibilizare personal
Ne puteti contracta pentru disponibilizarea unui sigur angajat sau a unui intreg departament din cadrul unei societati. Acest serviciu se va face conform legislatiei in vigoare si al contractului individual de munca. In cazul unei disponibilizari a unui numar mare de angajati, se va poceda conform unei strategi prestabilite.
 
Strategii marketing
Include serviciile de publicitate si strategiile de dezvoltare ale marketingului adaptat pe produsul sau afacerea dvs.
 
Consiliere solutionare acte
Indiferent de natura actelor, vom analiza fiecare speta in parte si dupa caz, vom cere o opinie avizata din partea colaboratorilor nostrii pe domeniul juridic sau oricare alt domeniu ar fi necesar, bineinteles in masura abilitatilor firmei noastre.
 
Externalizare servicii
- situatii de urgenta
- protectia muncii
- medicina muncii
- consultanta juridica
- consultanta contabilitate

- resurse umane

- IT
- servicii de arhivare electronica si fizica a documentelor
- administrarea de imobile
 
Investitii si dezvoltari imobiliare
In functie de cerintele clientului vom cauta sa gasim eventualele oportunitati pe care le vom analiza/prezenta intr-o corelare directa cu conditiile si trendul pietii imobiliare actuale.